DNEVNA DOZA POVRĆA

30 recepata za 30 dana povrća
dnevna doza povrća

JEDNOSTAVNI RECEPTI

Svaki recept je jednostavan i brz za pripremu, ne treba vam napredno znanje kuhanja kako biste uživali u ovim finim jelima.

VITAMINI I MINERALI

Uz izračun kalorija i makronutrijenata, za svaki recept donosimo količine mikronutrijenata uz postotak preporučene dnevne doze.

POVRĆE ZA SVAKOGA

Osmislili smo povrće u tako finim kombinacijama da će čak i vaša djeca zavoljeti povrće uz naše ukusne recepte.

BONUS EDUKACIJA

Kuharica sadrži bonus edukativni dio o povrću i kombinacijama začina koji će vašim jelima dati najbolji mogući okus.

BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR HRVATSKE

Izradili smo ograničen broj tiskanih primjeraka kako bismo vam pružili potpuno iskustvo naše kuharice i odlučili platiti dostavu za vas tako da nemate dodatnih troškova kod narudžbe.

ONLINE IZDANJE

23.50 €

PDF VERZIJA

ddp online

TISKANO IZDANJE

30.00 €

OGRANIČEN BROJ PRIMJERAKA

ŠTO DRUGI KAŽU O KUHARICI?

Pogledajte što o tiskanom izdanju kuharice kažu oni koji su ju već naručili i isprobali recepte – recenzije kuharice.

KAKO IZGLEDA JEDAN RECEPT?

NAJČEŠĆA PITANJA O KUHARICI

Kuharica sadrži 30 recepata u kojima je glavni sastojak povrće i kroz koje ćete svaki dan unijeti dnevnu dozu povrća, a to je minimalno 300 grama. Recepti su raznovrsni, juhe, polpete, burgeri, složenci, prilozi i još puno kreativnih recepata kako bi što lakše unijeli povrće.
Ova kuharica će naprijediti vašu svakodnevnicu i pozitivno utjecati na vaše zdravlje jer ćete kroz konzumaciju ovih recepata povećati unos povrća na dnevnoj bazi, samim time i vitamina i minerala što ima pozitivan utjecaj na prevenciju raznih bolesti i unaprijeđenje generalnog zdravlja.
Jedna od ideja iza ove kuharice je pokazati kako unijeti povrće na hrpu različitih načina, a da to nije kuhanje u vodi uz sol i papar kao začine. Naša misija je približiti dnevnu dozu povrća svakome i pokazati koliko povrće može biti ukusno. Uz ove recepte, nadamo se da ćeš zavoljeti povrće i uživati u njemu svaki dan!
Kuharica sadrži 7 recepata za vegane i 27 recepata za vegetarijance. Naravno, recepti za vegetarijance se lako mogu prilagoditi za vegane korištenjem biljnih mlijeka, veganske verzije jaja i biljnih ulja umjesto maslaca.
Naglasak je na jednostavnoj pripremi, a koraci kod pripreme su objašnjeni na lako shvatljiv način, svi recepti su brzi i lagani za pripremu tako da nije potrebno predznanje o kuhanju.
Naravno da možeš, samo u tom slučaju ti nažalost ne možemo omogućiti plaćanje troškova dostave kao što je to slučaj za narudžbe unutar Hrvatske pa ćeš samo trebati dodatno podmiriti taj dio.

JESTE LI VEĆ UPISALI NAŠ TEČAJ?

Jedini online tečaj o prehrani koji se temelji na znanstveno dokazanim činjenicama i ne stvara nezdrav odnos s hranom kroz zabranjene namirnice, jednoličnu prehranu i restriktivne dijete.

Ne učimo te kako izgubiti 5 kilograma u dva mjeseca, učimo te kako održati nove kilograme i usvojiti zdrave navike bez ikakvih režima – dugoročno, bez povratka na staro.

Jesi li prava osoba za naš tečaj?