Tina je polaznica PREMIUM paketa Different mentorstva te je u dva mjeseca napravila nevjerojatnu transformaciju koju želim podijeliti s vama. Pročitajte kako je izgledao cijeli proces i što je naučila.

Kako je izgledala procjena?

Na procjenu se javila sa željom da smanji tjelesnu težinu, ali isto tako da usvoji sistem navika koji će joj pomoći da istu održi bez restriktivnih dijeta.

tina procjena
Kako je izgledalo mentorstvo?

Kroz mentorstvo smo se fokusirali na usvajanje navika kroz tjedne izazove, a niže možete vidjeti kako su izgledale tjedne refleksije. Tjednu refleksiju uvijek radimo na kraju tjedna, a to je alat koji nam pomaže da osvijestimo nova učenja, shvaćanja i spoznaje u procesu promjene.


Kako se kretala vaga?

Pogledajte smjer kretanja težine u dva mjeseca, a u koja je izgubila gotovo 5 kilograma – bez odricanja, bez gladovanja i bez zabranjenih namirnica.


Što smo mjerili i kako su se tu kretali parametri?

Na mjerama smo također postigli odličan rezultat.


Što je Tina naučila o sebi kroz mentorstvo?


Što Tina kaže o mentorstvu?

Želiš li i ti ovako?

Osobno smatram da su ovaj tečaj i mentorstvo najkompletnija edukacija o prehrani i promjeni navika koju možete pronaći na internetu. Tečaj se sastoji od video lekcija gdje na jednostavan i lako shvatljiv način objašnjavam sve što trebate znati o prehrani uz znanstvenu podlogu, a kroz mentorstvo zajedno radimo na promjeni navika i regulaciji tjelesne težine.

Uspješno sam mentorirao više od 500 polaznika i ako misliš da je ovo nešto što bi ti moglo biti korisno i napokon pomoći oko prehrane, zatraži procjenu za tečaj i mentorstvo i idemo vidjeti jesi li osoba kojoj ovo može promijeniti prehranu i prehrambene navike.

Ja tvrdim da će ovo biti tvoje zadnje ulaganje u prehranu koje ćeš napraviti.