Kuharica u digitalnom obliku gdje vas očekuju brzi, fini i zdravi recepti koje možete nositi na posao ili faks.

Svaki recept u ovoj kuharici možete napraviti u manje od 30 minuta.

kuharica recepti

BRZI
RECEPTI

25 brzih recepata koji su jednostavni za pripremu, napravit ćete ih u manje od 30 minuta, a možete ih ponijeti sa sobom bilo gdje i jesti bez podgrijavanja.

SPECIJALNI
BONUS

Svaki recept ima izračun kalorija, proteina, ugljikohidrata, masti i okvirnu cijenu. Na taj način znate koliko unosite i koliko će to koštati.

praktični savjeti

PRAKTIČNI
SAVJETI

Uz recepte, kuharica sadrži niz praktičnih kulinarskih savjeta i trikova koji funkcioniraju u praksi i olakšavaju kuhanje.

DIFFERENT KUHARICA

15.00 €

Kuharica donosi 25 brzih recepata koji su jednostavni za pripremu, ne trebaju ti apstraktni sastojci ni sat vremena kuhanja jer su recepti uglavnom gotovi za 5 do 30 minuta. Držimo se brzog, jednostavnog i ukusnog modela kuhanja!

9 savjeta i trikova koji su isprobani u praksi i olakšat će ti snalaženje u kuhinji, pogotovo ako nemaš iskustva s pripremom hrane i traženjem najboljeg okusa.
Svaki recept sadrži ukupnu količinu kalorija, proteina, ugljikohidrata i masti jer ti želimo na taj način olakšati praćenje kalorijskog unosa i pregled unesenih mikronutrijenata.
Obroci sadrže izračun okvirne cijene. Važno nam je da znaš kako kuhanje ne treba biti skupo i gledali smo pronaći obroke koji su cjenovno povoljni pa tako uz izračun cijene možeš i planirati svoj budget.
Opisi pripreme obroka su napisani na najjednostavniji mogući način, kratko i jasno, tako da i ako nemaš nikakvog iskustva s kuhanjem, slijediš li naše upute, postoje dobre šanse da ti obrok iz prve ispadne odlično.

Kuharica sadrži pregršt fotografija obroka te se uz vrhunski grafički dizajn proteže na preko 70 stranica koje ćete prelistati u trenu.


Kakvi su dojmovi kuharice?

Pogledajte kako izgleda jedan recept

proteinski pekmez
proteinski pekmez recept

Jeste li već upisali naš online tečaj o prehrani?