DIFFERENT ONLINE RADIONICA

Nauči osnove zdrave prehrane i početne vještine koje će ti pomoći da kreneš u svoju transformaciju.

Učimo kroz rad i igru koristeći metode individualnog i grupnog rada u u edukativno zabavnoj atmosferi.

Osnove prehrane

Uz osnovna znanja o nutrijentima koja treba znati svaki rekreativac, naučit ćeš koliko ti kalorija treba za održavanje i promjenu težine.

Kako manje vagati hranu?

Naučit ćeš kako mjeriti namirnice bez da koristiš vagu i dobiti praktičan alat u kojem to možeš raditi učinkovito i pregledno.

Limit polaznika

Radionice su ograničene na 20 polaznika kako bih s s manjom grupom mogao raditi kvalitetno i isporučiti najbolje moguće iskustvo.

Edukativno i zabavno

Ovo nije webinar gdje slušate predavanje, od vas se traži aktivno sudjelovanje i čeka vas niz edukativno zabavnih metoda.

10 STVARI KOJE ĆEŠ NAUČITI NAKON RADIONICE

Na vizualnom primjeru ćemo naučiti kako kalorijski unos utječe na ravnotežu energije u tijelu kao i na koji način se težina smanjuje, održava i povećava.

Kroz individualni rad, svaki sudionik radionice će uz moje vodstvo i upute znati koliko im kalorija treba za održavanje.

Naučit ćemo koji tempo gubitka ili dobitka tjelesne mase na tjednoj razini je normalan te će svaki sudionik za sebe doći do izračuna kalorija.

Naučit ćemo osnovne stvari o proteinima koje su potrebne rekreativcima bez ikakvih komplikacija i stručnih termina, a posebno ćemo se dotaknuti i osoba koje ne jedu meso te njihovih proteinskih prilagodbi.

Ugljikohidrati su često na zlu glasu, a ovdje ćemo napokon naučiti čemu zaista služe, koliko ih trebamo unositi i kada, a poseban naglasak stavit ćemo na razlike između rekreativaca i sportaša.

Često se vode razni sporovi oko unosa masti, koje masti su dobre, koje su loše, ovdje ćeš napokon riješiti sve nedoumice i dobiti osnovna znanja koja su ti potrebna.

Tržište suplemenata je ogromno i prosječnoj osobi je teško prepoznati što valja, a što je tek prodajna priča. Naučit ćemo koji su suplementi isplativi kao i kako prepoznati one koji su trošak novaca.

Često se oslanjamo na vagu vječno i nikako da prestanemo vagati, a odokativna procjena nije precizna. Zato ćemo naučiti kako mjeriti namirnice bez da koristimo vagu, ali da je to mjerenje precizno + sudionici će dobiti alat za mjerenje namirnica bez vage.

Često se nađemo u različitim situacijama kada nemamo idealne uvjete i nerijetko se grizemo ako pojedemo nešto van svojeg plana. Naučit ćemo kako da budemo spremni za sve situacije za koje nismo spremni.

Po završetku radionice, svi sudionici će dobiti kuharicu s 10 recepata koji će biti rezultat ove radionice.

vrijeme je da naučiš osnove i kreneš

Na radionici ćemo koristiti metode neformalnog obrazovanja koje uključuju učenje kroz rad i igru. Jako nam je važno stvoriti sigurno okruženje za sve sudionike te ćemo velik naglasak staviti na stvaranje ugodne i zabavne radne atmosfere kako bi kroz 2 sata zajedno učili i napredovali.

ČESTA PITANJA VEZANA ZA RADIONICU

Webinar je online seminar, najčešće u obliku gdje imate predavača koji koristeći power point prezentaciju ili nešto drugo prenosi znanje, polaznici slušaju i bude Q&A za nejasnoće. Ovo je radionica gdje se traži aktivno sudjelovanje, koristimo metode rada u grupama, stvaramo sigurno okruženje, međusobno se upoznajemo kroz igre upoznavanja i najveći naglasak stavljamo na promišljanje o naučenom.

Neće jer ovo nije predavanje već radionica i naglasak je na iskustvu sudjelovanja. Što ćemo snimati, crni ekran dok su sudionici u svojim virtualnim sobama i rade na zadacima? 🙂

Sve osobe koje žele naučiti osnovne stvari o zdravoj prehrani i steći početne vještine koje će im pomoći da krenu malim koracima. Također, svima koji žele nadograditi svoje znanje i vještine, a trenutno nemaju financijske mogućnosti za Different tečaj i mentorstvo.
Na Different online i uživo radionicama je jako važno stvoriti sigurno okruženje. Glavni cilj ovoga jest da se svaka osoba na radionici osjeća sigurno reći što god želi, pitati što god želi bez ikakvog srama ili straha od osuđivanja. To ne postižemo na način da kažemo “Hej ljudi, slobodno recite što god i pitajte” već kroz posebne metode i tehnike neformalne edukacije.
Ne možeš. Ovo nije online predavanje na fakultetu gdje ugasiš kameru i mikrofon pa slušaš dok radiš nešto. Od tebe će se tražiti aktivno sudjelovanje i slušanje s upaljenom kamerom.
Zoom aplikacija, Google Drive odnosno gmail account i preporuka je biti na radionici preko laptopa jer kroz mobitel neće baš biti praktično raditi u raznim alatima koje ćemo koristiti.

Sljedeći termin održavanja bit će naknadno objavljen. Do tada, pročitaj recenzije s naše zadnje radionice koju smo održali.

DIFFERENT ONLINE RADIONICA

Nove stvari nauči i s prehranom se ne muči!
HRK 350.00 jednokratna uplata
  • Osnove kalorijskog unosa
  • Osnovna znanja o makronutrijentima
  • Kako prepoznati korisne suplemente?
  • Tehnika za mjerenje namirnica bez vage
  • Zajedničko kreiranje baze recepata
  • Q&A sessions kroz radionicu
  • Individualni i grupni rad
  • Limit od 20 polaznika
  • 120 minuta edukacije i zabave
  • Poklon iznenađenja

Mirko Logožar

Edukator | TEDx govornik

Tko sam ja?

Prije 7 godina osnovao sam Different, edukativnu platformu za zdrav način života koja educira običnog čovjeka o zdravom načinu života na lako shvatljiv način uz znanstvenu podlogu.

Redovit sam gost intervjua, konferencija i panela, a Different na društvenim mrežama Facebook i Instagram ima preko 55.000 pratitelja.

Kao mentor za prehranu radim s ljudima na promjeni njihovih navika i učim ih kako da žive zdravo bez da im se cijeli dan vrti oko prehrane, treninga i brojanja kalorija.

ŽELIŠ DOBITI OBAVIJEST O TERMINU SLJEDEĆE RADIONICE?