Opći uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA ONLINE TEČAJA “PLAN PREHRANE”

 

Članak 1

Pristup tečaju je vremenski neograničen u paketima DIFFERENT i PREMIUM dok je vremensko ograničenje u BASIC paketu 3 mjeseca od kupovine odnosno od trenutka dozvole pristupa tečaju. Pregled sadržaja tečaja dozvoljen isključivo osobi koja ga je naručila. Izričito je zabranjeno svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje, montiranje, prikazivanje, razmjena, iznajmljivanje ili posudba bilo kojeg dijela ovog tečaja.

Članak 2

Za slučaj sumnje u bilo koju od prijevarnih aktivnosti iz Članka 1 ili aktivnosti koje mogu direktno ili indirektno naštetiti ugledu online tečaju “Plan prehrane” zadržavamo pravo brisanja korisničkog računa bez prethodne najave ili upozorenja, neovisno o statusu uplate, a moguće je i pokretanje pravnog postupka prema počinitelju.

Članak 3

Ne postoji opcija povrata novca nakon izvršene uplate u BASIC paketu dok  DIFFERENT i PREMIUM paketi nude opciju povrata novca ukoliko se isti zatraži 7 dana od kupovine odnosno od trenutka dozvole pristupa tečaju.

Članak 4

Informacije koje se nalaze u tečaju su interpretacije relevantnih znanstvenih studija, nisu potvrđene od strane Svjetske zdrastvene organizacije i prije svake drastične promjene načina prehrane, preporuka je napraviti konzultacije sa stručnom osobom.

Članak 5

Mentorstvo koje se nudi u sklopu DIFFERENT i PREMIUM paketa moguće je iskoristiti 12 mjeseci od datuma kada je tečaj upisan. Za slučaj da se isto ne iskoristi u zadanom roku, više nije dostupno, a pristup tečaju ostaje sukladno paketu.

Članak 6

Different kao pružatelj usluge online tečaja nije odgovoran za bilo kakve posljedice nastale prakticiranjem bilo koje od informacija koje se nalaze u tečaju.