Lamija je polaznica PREMIUM paketa Different mentorstva te je u dva mjeseca napravila nevjerojatnu transformaciju koju želim podijeliti s vama. Pročitajte kako je izgledao cijeli proces i što je naučila.

Kako je izgledala procjena?

Lamija se javila na procjenu jer je htjela promjenu sebe, svojih navika, odnos prema hrani te da se prestane vrtjeti u krug.

Kako je izgledalo mentorstvo?

Kroz mentorstvo smo se fokusirali na usvajanje navika kroz tjedne izazove, a niže možete vidjeti kako su izgledale tjedne refleksije. Tjednu refleksiju uvijek radimo na kraju tjedna, a to je alat koji nam pomaže da osvijestimo nova učenja, shvaćanja i spoznaje u procesu promjene.

Kako se kretala vaga?

Pogledajte smjer kretanja tjelesne mase u dva mjeseca, a u koja je izgubila preko 6.5 kilograma – bez odricanja, bez gladovanja i bez zabranjenih namirnica. Napravila je baš nevjerojatan rezultat iznad svih očekivanja koja smo postavili na početku suradnje.

Što smo mjerili i kako su se tu kretali parametri?

Na mjerama smo također postigli odličan rezultat, daleko iznad svih očekivanja.

Što je Lamija naučila o sebi kroz mentorstvo?

Što Lamija kaže o mentorstvu?

Želiš li i ti ovako?

Osobno smatram da su ovaj teèaj i mentorstvo najkompletnija edukacija o prehrani i promjeni navika koju možete pronaæi na internetu. Tečaj se sastoji od video lekcija gdje na jednostavan i lako shvatljiv način objašnjavam sve što trebaš znati o prehrani uz znanstvenu podlogu, a kroz mentorstvo zajedno radimo na promjeni navika i regulaciji tjelesne težine.

Uspješno sam mentorirao više od 500 osoba i ako misliš da je ovo nešto što bi ti moglo biti korisno i napokon pomoći oko prehrane, zatraži procjenu za tečaj i mentorstvo i idemo vidjeti jesi li osoba kojoj ovo može promijeniti prehranu i prehrambene navike.

Ja tvrdim da će ovo biti tvoje zadnje ulaganje u prehranu koje ćeš napraviti.