Sara je osoba s kojom sam odradio još jedan ciklus vođenog mentorstva i sada smo uspjeli smanjiti 4 kilograma u procesu. Za razliku od prvog ciklusa mentorstva, sada smo se fokusirali na specifične navike poput unosa povrća, svjesnog jedenja, tehnikama pripreme obroka i drugim stvarima.

Kako je izgledalo mentorstvo?

Niže možete vidjeti kako su izgledale tjedne refleksije. Tjednu refleksiju uvijek radimo na kraju tjedna, a to je alat koji nam pomaže da osvijestimo nova učenja, shvaćanja i spoznaje u procesu promjene.

Kako se kretala vaga?

Pogledajte smjer kretanja težine u dva mjeseca, a u koja je izgubila gotovo 4 kilograma – bez odricanja, bez gladovanja i bez zabranjenih namirnica.

Što smo mjerili i kako su se tu kretali parametri?

Na mjerama smo takoðer postigli odličan rezultat.

Što je Sara prepoznala kroz proces?

Niže možeš vidjeti kako je Sara evaluirala svoj proces učenja kroz mentorstvo.

Što Sara kaže na moj rad?

Želiš li i ti ovako?

Osobno smatram da su ovaj tečaj i mentorstvo najkompletnija edukacija o prehrani i promjeni navika koju možete pronaći na internetu. Teèaj se sastoji od video lekcija gdje na jednostavan i lako shvatljiv način objašnjavam sve što trebate znati o prehrani uz znanstvenu podlogu, a kroz mentorstvo zajedno radimo na promjeni navika i regulaciji tjelesne težine.

Uspješno sam mentorirao više od 500 polaznika i ako misliš da je ovo nešto što bi ti moglo biti korisno i napokon pomoći oko prehrane, zatraži procjenu za tečaj i mentorstvo i idemo vidjeti jesi li osoba kojoj ovo može promijeniti prehranu i prehrambene navike.

Ja tvrdim da će ovo biti tvoje zadnje ulaganje u prehranu koje ćeš napraviti.