Krešimir je polaznik DIFFERENT paketa našeg tečaja i mentorstva te je kroz mjesec dana napravio zaista nevjerojatnu transformaciju. Mislim da ovo može biti odličan primjer svakoj osobi koja razmišlja o Different mentorstvu, a Krešimira svakako vrijedi istaknuti i pohvaliti.

Kako je izgledala procjena?

Krešimir se javio na procjenu kao osoba koja je kineziolog, dolazi iz struke, ali mu znanja o prehrani malo štekaju. Volio bi ih unaprijediti kako bi kroz nove vještine mogao pomoći sebi, ali i svojim budućim klijentima.

Od vještina koje smatra da bi mogao unaprijediti, spomenuo je veći unos povrća i pripremu obroka. Ovo pitanje uvijek pitam na procjeni čisto da vidim svijest o vještinama koje vi mislite da su vam potrebne, a onda kroz mentorstvo učimo još puno novih vještina koje vam itekako olakšavaju zdrav način života.

Kako je izgledalo mentorstvo?

Trajalo je 4 tjedna s obzirom na DIFFERENT paket, a već na samom početku sam vidio da je Krešimir odlučio iskoristiti ova 4 tjedna mentorstva kako spada te je odmah na početku išao slagati svoj jelovnik.

Zatim smo u nadolazećim tjednima radili na tome da naučimo kako mjeriti namirnice bez da koristimo vagu jer ne želimo vagati sve do kraja života, tu nam onda sva priča o zdravom načinu života koji je održiv pada u vodu, ako stalno važemo, stalno sve pratimo.

Zato kroz mentorstvo učimo vještine koje nam pomažu da što manje važemo i što manje pratimo, ali da je odokativna procjena dovoljno precizna da ne naruši napredak.

Ovdje također možemo primijetiti kako je Krešimir nastavio nadograđivati svoj jelovnik kako bi imao što više recepata za različite situacije, a ovo je upravo odličan primjer stvaranja vlastitog sustava, u ovom slučaju po pitanju recepata! 🙂

Kako se kretala vaga?

Cilj regulacije tjelesne težine bio je smanjenje te smo težinu pratili na način da smo radili tjedni prosjek od dnevnih vaganja. Niže možete vidjeti tjedni prosjek na kraju prvog tjedna.

Na kraju mentorstva odnosno 4. tjedna smo napravili pad od 2.2 kilograma na vagi što je za mjesec dana jako dobar rezultat.

Što smo mjerili i kako su se tu kretali parametri?

Svo Krešimirovo zalaganje kroz mentorstvo se ponajviše odrazilo na vrijednostima mjera koje su nam jako dobar pokazatelj deficita s obzirom da vaga nije toliko relevantna. Cijelo vrijeme smo imali trend pada na svim područjima.

Što je Krešimir naučio o sebi kroz mentorstvo?

Na kraju smo napravili jednu veliku refleksiju kroz koju je Krešimir došao do hrpe novih učenja i spoznaja.

Pogledajte i 5 stvari koje je naučio u samo mjesec dana, s obzirom da je mentorstvo bilo toliko kratko, lista je po mojem mišljenju zaista impresivna.

Također, uvijek uz refleksiju na mentorstvo tražim feedback na svoj rad jer je to način kako mogu sve povratne informacije iskoristiti da budem još bolji i upravo je to razlog zašto ovo mentorstvo evoluira cijelo vrijeme.

Želiš li i ti ovako?

Osobno smatram da su ovaj tečaj i mentorstvo najkompletnija edukacija o prehrani i promjeni navika koju možete pronaći na internetu. Tečaj se sastoji od video lekcija gdje na jednostavan i lako shvatljiv način objašnjavam sve što trebate znati o prehrani uz znanstvenu podlogu, a kroz mentorstvo zajedno radimo na promjeni navika i regulaciji tjelesne težine.

Uspješno sam mentorirao više od 500 polaznika i ako misliš da je ovo nešto što bi ti moglo biti korisno i napokon pomoći oko prehrane, zatraži procjenu za tečaj i mentorstvo kao što je to napravio Krešimir i idemo vidjeti jesi li osoba kojoj ovo može promijeniti prehranu i prehrambene navike.

Ja tvrdim da će ovo biti tvoje zadnje ulaganje u prehranu koje ćeš napraviti.