Transformacija Kristine

Kristina je polaznica PREMIUM paketa našeg tečaja i mentorstva i danas želim s vama podijeliti njenu priču koja je zaista nevjerojatna i može biti samo primjer svakoj osobi koja razmišlja o tome je li ovakav oblik mentorstva nešto što može biti korisno.

Kako je izgledala procjena?

Kristina se javila na procjenu za tečaj i mentorstvo sa željom da unaprijedi svoja postojeća znanja o prehrani i usvoji nove prehrambene navike.

kristina1

Nakon što sam ju pitao još par pitanja kako bih došao do detaljnijih odgovora, Kristina mi je sve napisala na jedan komad papira, poslala, sve sam proučio i zaključio da je osoba za tečaj i da možemo napraviti odličnu stvar.

Kako je izgledalo mentorstvo?

Svaki tjedan radimo tjedne refleksije kroz koje radimo osvrt na tjedan, a radim ih na način da osobi na početku dam specifična pitanja kojima se treba voditi kada piše svoju refleksiju. Refleksije su nam važne jer kada promišljamo o raznim iskustvima, doživljajima i procesima, postajemo svjesni stvari koje se događaju, kako mi reagiramo na njih i što radimo.

Idemo vidjeti kako je to izgledalo kod Kristine.

Ono što možemo vidjeti jest da je imala tjedana kada su poslovne obaveze preuzele sve drugo, a u tom slučaju je skroz normalno da prehrana pati jer još uvijek nismo usvojili dovoljno čvrstu naviku na koju bi se mogli osloniti pa se u nedostatku toga oslonimo na postojeće navike. Zapamtite, navike su nešto na što se uvijek oslanjamo.

Kako se kretala vaga?

Pogledajmo kako se kretala vaga u prvom tjednu mentorstva i što smo dobili kao rezultat u zadnjem tjednu.

Kristina je u dva mjeseca na razini tjednog prosjeka izgubila ukupno 2.4 kilograma što je stvarno odličan, ali i ono važnije, održiv rezultat.

Što smo mjerili i kako su se tu kretali parametri?

Kod regulacije tjelesne težine, osim vage, pratimo i obujme pojedinih dijelova tijela jer su nam oni puno važniji od same vage i daju realniju sliku. Niže možemo vidjeti kako su se ti parametri kretali i koliko je ova transformacija, ako gledamo na razini fizičkih karakteristika jednostavno odlična i dokaz koliko je Kristina napravila dobar posao.

Što je Kristina naučila o sebi kroz mentorstvo?

Ja kroz mentorstvo ne radim s vašim brojem na vagi ili s vašim obujmima, to je samo jedan od parametara koji pratimo, nikako glavni. Radim s vama kao cjelokupnim osobama i to je ono što mentoriram. Najbolji način za tako nešto su tjedne refleksije i kvalitetan pristup osobi gdje mentor uzima sve faktore u obzir, a ne samo suludi cilj smanjenja kilograma.

Zato moji polaznici uvijek dolaze do raznih učenja i spoznaja o sebi, svojim kvalitetama i mogućnostima, a ne samo koliko su kilograma izgubili na vagi. Pogledajmo kako je izgledalo njeno učenje na kraju mentorstva i što je shvatila o sebi.

Također, pročitajte njen nevjerojatan osvrt na cijeli tečaj i jedan od najvećih komplimenata koji sam dobio za svoj rad. 🙂

Želiš li i ti ovako?

Osobno smatram da su ovaj tečaj i mentorstvo najkompletnija edukacija o prehrani i promjeni navika koju možete pronaći na internetu. Tečaj se sastoji od video lekcija gdje na jednostavan i lako shvatljiv način objašnjavam sve što trebate znati o prehrani uz znanstvenu podlogu, a kroz mentorstvo zajedno radimo na promjeni navika i regulaciji tjelesne težine.

Uspješno sam mentorirao više od 400 polaznika i ako misliš da je ovo nešto što bi ti moglo biti korisno i napokon pomoći oko prehrane, zatraži procjenu za tečaj i mentorstvo kao što je to napravila Kristina i idemo vidjeti jesi li osoba kojoj ovo može promijeniti prehrambene navike.

Ja tvrdim da će ovo biti tvoje zadnje ulaganje u prehranu koje ćeš napraviti.