Stanko je polaznik PREMIUM paketa tečaja i mentorstva te je unatoč hrpi nepredviđenih situacija i okolnosti napravio odličnu promjenu, a u ovom članku želim prikazati kako je izgledao cijeli proces od javljanja na procjenu pa sve do kraja mentorstva.

Kako je izgledala procjena?

Obično ljude na procjeni pitam zašto misle da im baš ovo može pomoći i kod Stanka sam uočio iskrenu želju i odlučnost da riješi probleme s težinom, educira se o prehrani i riješi taj osjećaj tromosti koji ga prati, a posao mu je prilično dinamičan.

stanko procjena

Naravno, kao i svakome, postavio sam mu još par pitanja kako bih dobio što bolji uvid u širu sliku da mogu dovoljno dobro procijeniti je li ovaj tečaj nešto što mu može biti korisno i da zna da ulaže novce na pravo mjesto. Ispostavilo se da je tečaj baš ono što mu treba i tako smo krenuli u suradnju.

Kako je izgledalo mentorstvo?

Nakon tečaja slijedilo je mentorstvo, a kroz koje smo svaki tjedan radili tjedne izazove kako bi fokusirano, u periodu od 7 dana provodili jednu mini radnju koja nam pomaže da stvorimo temelj za usvajanje navike.

Također, ono što mi je jako važno u mentorstvu su tjedne refleksije, a to je promišljanje o tjednu na nekoliko razina. Obično svoje klijente vodim kroz tjedne refleksije setom specifičnih pitanja ili smjernica. Idemo vidjeti kako su izgledale neke od tjednih refleksija i što sam dobio iz njih.

t1

Počeli smo odlično, lijepo se snalazi, prati kalorijski unos, radi na fizičkoj aktivnosti i već sam vidi promjenu u odnosu na prije što je za prvi tjedan kada je većina izgubljena i u malom kaosu, jako velika stvar.

t5

U 3. i 4. tjednu su ga poslovne obaveze poprilično sustigle pa je prehrana patila, a to je normalno, pogotovo kada još nismo usvojili naviku, naravno da će patiti stvari koje nisu unutar nekih obrazaca ponašanja. U petom tjednu smo osvijestili to i odlučili da se idemo vratiti na stare staze. Nema grižnje savjesti, znamo zašto je prehrana patila, ali važno je vratiti se.

t7

Iako se kaos na poslovnom planu nastavio, usvajanje navika postaje sve jače i Stanko počinje raditi na novim vještinama, a u ovom tjednu se dogodila velika stvar, uzeo je pola šake, a ne cijelu vreću čipsa. Nakon nepuna dva mjeseca mentorstva, to je ogromna stvar i velik pomak. Zapamtite, uvijek idemo korak po korak jer ćemo jedino tako osigurati da navike usvojimo čvrsto i s malom šansom da ih zaboravimo ili izbacimo iz dnevne rutine.

Kako se kretala vaga?

Na području regulacije tjelesne težine smo također napravili odličan posao pa idemo vidjeti kako smo krenuli u cijelu priču gdje nam je prvi tjedni prosjek bio 122.4 kilograma.

vaga1

Na samom kraju mentorstva smo taj tjedni prosjek spustili na 118.1 kilogram što je 4.1 kilogram manje nego kada smo krenuli, a imamo još puno prostora za smanjenje i ovo je odličan početak.

vaga8

Što smo mjerili i kako su se tu kretali parametri?

Iako smo imali dva tjedna kada nije stigao upisati mjere, to zaista nije nikakav problem. Važan je generalni trend mjera, a od početka pa do kraja mentorstva smo i na ovom području ostvarili stvarno super rezultat.

mjere_stanko

>> POGLEDAJ KAKO JE IZGLEDALA TRANSFORMACIJA LORENE <<

Što je Stanko naučio u cijelom procesu?

Meni je osobno najveća stvar u ovoj priči bilo Stankovo učenje da ne treba težiti savršenstvu nego kontinuitetu. Ljudi, ne mogu vam opisati koliko je to važno, a toliko osoba jednostavno nije svjesno toga i stalno teže tome da u što kraćem roku ostvare što bolje rezultate. Stvarno mi je drago da s tim učenjem samostalno nastavlja ovaj proces promjene.

stanko o tečaju

Želiš li i ti ovako?

Osobno smatram da su ovaj tečaj i mentorstvo najkompletnija edukacija o prehrani i promjeni navika koju možete pronaći na internetu. Tečaj se sastoji od video lekcija gdje na jednostavan i lako shvatljiv način objašnjavam sve što trebate znati o prehrani uz znanstvenu podlogu, a kroz mentorstvo zajedno radimo na promjeni navika i regulaciji tjelesne težine.

Uspješno sam mentorirao više od 500 polaznika i ako misliš da je ovo nešto što bi ti moglo biti korisno i napokon pomoći oko prehrane, zatraži procjenu za tečaj i mentorstvo kao što je to napravila Lorena i idemo vidjeti jesi li osoba kojoj ovo može promijeniti prehrambene navike.

Ja tvrdim da će ovo biti tvoje zadnje ulaganje u prehranu koje ćeš napraviti.